Asiatisk inspireret salat med rødkål, gulerødder, squash, peanuts og toppet med koriander. and

Asiatisk inspireret salat med and

En lækker sprød salat

Den her salat vender jeg tilbage til igen og igen, for den er så smækfyldt med smag.

Her har jeg brugt andebryst, men det kunne også være plukket kød fra et andelår. Det behøver såmænd heller ikke være andekød. En god nakkekolet fra en gris, en steak af oksekød eller et vegansk alternativ kunne også være en mulighed. Brug det du har lyst til.

Sådan gør du

Selve salaten er af:

  • Rød spidskål

  • Gulerod

  • Syltet squash

Dressingen er virkelig den der giver smæk på smagen. Den er lavet af:

  • Limesaft

  • Sukker

  • Soyasauce

  • Sød chilisauce

  • Revet ingefær

Drys salaten med rigelige mængder at ristede peanuts og frisk koriander.

Synes der mangler noget stivelse, så hold dig ikke tilbage med en gang nudler.

Ingredienser
Salaten
  • Rød spidskål
  • Gulerod
  • Syltet squash
Ingredienser
Dressing
  • Limesaft
  • Sukker
  • Soyasauce
  • Sød chilisauce
  • Revet ingefær