Squashfriiter anrettet på en tallerken med en skål med dip

Squashfritter

med dip

På trods af vi skriver oktober måned, så høster vi stadig squash fra haven.

I går lavede jeg disse lækre fritter af vores squashhøst.

Sådan gør du

Fritter

Skær squashen i passende stave og vend dem derefter i melblandingen.

Dernæst kom squashstavene i et bad af pisket æg og mælk.

Til sidst blev squashen paneret i en blanding af fintrevet parmesan og pankorasp.

Squashstavene lagde jeg på en bageplade med bagepapir, og så fik stavene et sprøjt med en fedtspray. Jeg brugte den fra Lurpak.

Til sidst bagte jeg squashfritterne i ovnen på 220 grader til de var gyldne. Det var omkring 20 minutter.

Ingredienser
Melblanding
Til 2 personer
  • Hvedemel
  • Tørret oregano
  • Tørret timian
  • Løgpulvet
  • Hvidløgspulver
  • Salt og peber
Dip
Til 2 personer
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 1 spsk mayonnaise
  • Tørret dild
  • Ganske lidt revet hvidløg (mindre end et fed)
  • Salt