![Lækker svampet kakaokage. Den er pyntet med lyserød glasur og overdrysset med små sukker stjerner i forskellige farver.](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fa.storyblok.com%2Ff%2F129715%2F2700x1802%2Fed6c9b8e37%2Fmumse-kakaokage.jpg&w=3840&q=75)
Her er er den klassiske chokoladekage, som faktisk slet ikke indeholder chokolade, men derimod kakao. Det er en kage, som både børn og voksne holder af.
Denne kage er ret genial, for den bliver nærmest bedre af, at stå en halv til en hel dags tid, inden den skal spises. Så den er oplagt at bage om eftermiddagen og medbringe til arbejde, skole eller børnehave dagen efter.
Skal der serberes kage til mange, kan opskriften fordobles og bages en stor bradepande.
Smelt smørret.
Kom sukker, kakao, natron og vaniljesukker i en skål og rør det sammen.
Pisk det smeltede smør i.
Pisk kærnemælken i.
Kom hvedemelet i blandingen og pisk dejen helt homogen.
Kom bagepapir i en bradepande på omkring 40x32 centimeter. Et lille fif er at krølle bagepapiret godt sammen og glatte det ud, inden det kommes i bradepanden. Så er det lettere at få bagepapiret til at ligge korrekt.
Hæld dejen i bradepanden og sørg for at den bliver jævnt fordelt.
Bag kagen i omkring 35 minutter ved 200 grader almindelig ovn på midterste ribbe.
Når kagen er færdigbagt tages den ud og køler af i bradepanden.
Den afkølede kage kan spises som den er, eller pyntes lige som du ønsker.